lauantai 22. marraskuuta 2014

voi tätä kyynelehdintää..

Heips kaikki ihanat seuraajat.
Mun nukkeilu harrastus on tullut nyt päätökseensä. Aikaa ei ole, innostusta ei ole ja jotenkin tuntuu et olisin vaan kasvanut tästä. En nyt tarkoita, että nukkeilulle olisi mitään ikärajaa, mutta sen vaan tuntee kun aika on ohi. Tää oli tosi ihana ja rakas harrastus mulle, enkä tuu koskaan unohtamaan kaikkia niitä kokemuksia, muistoja ja ihmisiä mitä oon nukkeilun kautta kokenu ja tavannut. Kauheeta tää mun kyynelehdintä :'( Mutta se tärkein asia oli siis tää nukkejen myyminen. Myyn _kaikki_ nuket. Minminin, Eekan ja Yunan. ja tässä alhaalla vähän listaa, että mitä neitien mukaan lähtee.

MinMin
malli: Dal Cinnamoroll
monta omistajaa: olen kolmas, mutta nukke on hyvä kuntoinen.
mukaan: stock kamppeet (puvusta on lähtenyt nappi), stock peruukki, uusi valkoinen peruukki, obitsu (hard 23cm + käsiä mitkä löydän), boksi yms. Laitan mukaan myös joitakin vaatteita tai muuta pientä nukke kamaa.

ostin: maksoin 200€
myyn, lähtöhinta: 150€


Eeka:
malli: Dal Coco, full custom (olen ensimmäinen omistaja)
tiedotettavaa: kasvoissa on lakan valuma jälkiä, mutta peruukki peittää ne hyvin. Ruuvit ovat myös löystyneet, ja jos oikein muistan niin yksi puuttuu.
mukaan: stock kamat (rusetti on lähtenyt paidasta), uusi peruukki (stockia ei ole), obitsu (hard 23cm), boksi yms. Mukaan lähtee myös vihreä ja siniset chipsit, random lisä vaatteita ja nukke kamaa.

ostin: en muista, n. 120€
myyn, lähtöhinta: 80€


Yuna
malli: Pullip Chelsea (ensimmäinen omistaja)
tiedotettavaa: toisessa korvassa musta "palanut/sulanut" pieni piste (en muista mistä tullut)
mukaan: Stock kamat, uusi peruukki, uudet ruskeat chipsit, 27cm soft obitsu M boobseilla + käsiä mitä löydän, boksi yms. Lisä vaatteita ja random nukke kamaa.

ostin: n. 150€
myyn, lähtöhinta: 120€

muhun voi ottaa yhteyttä: erica.mix@live.fi tai kommenteissa. Mikäli jollekkin nukelle on paljon tarjouksia - huuto.nettiin :)

kiitos teille kaikille kun olitte osana tätä super rakasta harrastusta <3

1 kommentti:

It would make my day, if you would leave a comment, please :) ❤